Ja es pot descarregar gratuïtament l'aplicació per a mòbils de Begues

Dilluns, 16 d'abril de 2018 a les 10:00

La 'BeguesApp' està disponible tant per a aparells Android com iOS i s'hi pot trobar tota la informació relacionada amb el municipi, a més d'espais d'interacció amb els usuaris.

Ja és possible tenir tota la informació de Begues al palmell de la mà. Des d'avui està disponible gratuïtament la 'BeguesApp', una aplicació per a aparells mòbil (tant amb sistema operatiu Android com iOS) des de la qual es podrà viure, veure i fer Begues d'una altra manera. S'hi pot trobar informació de serveis, notícies relacionades amb el municipi, l'agenda cultural i una secció de contacte amb els usuaris per detectar anomalies a la via pública o als equipaments municipals.

A la portada hi ha els accessos a informació de servei com la previsió del temps, l'horari dels autobusos i els avisos de protecció civil. A la secció 'Al dia Begues' es podran trobar les principals notícies sobre Begues i els darrers butlletins municipals. A 'Viu Begues' es podrà navegar per un calendari amb els actes culturals i altres esdeveniments. A 'Info Begues' hi ha un llistat de comerços, entitats i equipaments del municipi ordenats per ordre alfabètic, tot i que també s'inclou un buscador per paraula clau.

Finalment, la 'BeguesApp' inclou dues seccions més: 'Alcaldia Oberta', l'espai de participació directa de l'alcaldessa, Mercè Esteve, i 'Vetllem per Begues', on els usuaris podran enviar una foto sobre qualsevol incidència a la via pública, equipaments o serveis. La geolocalització de la imatge permetrà a l'Ajuntament intervenir-hi de forma més ràpida.

A través d'un menú desplegable, l'aplicació també permet accedir a dues seccions més: 'Descobreix Begues', amb tota la informació del patrimoni històric, cultural i natural del municipi, i 'Mira i sona Begues', un espai des d'on es podrà accedir al canal de vídeo de l'Ajuntament i a les galeries fotogràfiques dels principals esdeveniments que se succeeixen al municipi, i també a Ràdio Begues.

Darrera actualització: 16.04.2018 | 09:38