Joc de cartes per descobrir el patrimoni natural, històric i cultural de Begues

Dimarts, 1 de febrer de 2022 a les 09:00

El 6 de febrer es lliuraran quatre cartes gratuïtament en una carpa situada al passeig de l'Església. La resta de cartes (fins a 50) es podran aconseguir a les botigues de Begues col·laboradores, que les distribuiran a la seva clientela per una compra mínima.

Amb la intenció de divulgar el patrimoni natural, històric i cultural de Begues, l'Ajuntament presenta un joc de cartes que serà distribuït seguint l'estil de les col·leccions de cromos, en sobres amb contingut aleatori, per part de les botigues de venda al detall col·laboradores.

El joc, una iniciativa de les regidories de Comerç, Turisme i Patrimoni, es presentarà el diumenge 6 de febrer, d'11.30 h a 13.30 h. Al passeig de l'Església hi haurà una carpa informativa on es lliurarà gratuïtament un sobre amb quatre cartes.

En aquesta carpa també es donarà la capsa contenidora del joc, amb el dau i el rellotge de sorra que complementen les 50 cartes de què consta el pac complet, dividides en personatges històrics de Begues, festes tradicionals, edificis emblemàtics i espais naturals i arqueològics.

La col·lecció de cartes s'haurà de completar a les botigues de venda al detall col·laboradores, les quals lliuraran a la clientela un sobre amb quatre cartes en fer una compra mínima que el mateix comerç establirà.

Durant l'hivern s'organitzaran jornades populars d'intercanvi de cartes per tal que aquelles persones que en tinguin de repetides les puguin intercanviar i facilitar així que puguin completar la col·lecció. La primera d'aquestes jornades serà el 6 de març al passeig de l'Església, d'11 h a 13 h.

Darrera actualització: 31.01.2022 | 23:04