L'1 de maig comença el període d'inscripció als cinc casals d'estiu de Begues

Dimecres, 19 d'abril de 2023 a les 09:00

Enguany s'unifica el període d'inscripció per als casals i campus que organitzen entitats com el Club de Begues, la Coral Montau i els clubs de bàsquet, futbol i futbol sala. El període es tancarà el 12 de juny.

L'1 de maig s'obrirà el període d'inscripció als cinc casals d'estiu que organitzen aquest any diverses entitats de Begues, tant de caràcter lúdic com esportiu. El període d'inscripció es tancarà el 12 de juny.

Pel que fa als primers, el del Club de Begues es desenvoluparà del 26 de juny al 28 de juliol per a infants d'entre 3 i 14 anys. Hi haurà tres torns (matí, tarda i complet) i servei d'acollida. Del 26 de juny al 28 de juliol, l'entitat també organitza un campus de tennis.

El casal d'estiu de la Coral Montau tindrà lloc entre el 26 de juny i el 21 de juliol a la Fundació Col·legi Bosch. L'entitat organitzarà dissabte de la setmana vinent, 29 d'abril, una reunió informativa al Centre Cívic El Roure (10 h).

Pel que fa als campus esportius, el del Bàsquet Begues es realitzarà entre el 26 de juny i el 28 de juliol, de 9 a 17 h. Paral·lelament, el club en farà un de tecnificació fins al 13 de juliol de 19 a 21 h.

L'entitat organitzarà una reunió informativa aquest divendres, 21 d'abril, al Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi.

El Futbol i el Futbol Sala Begues celebraran els seus respectius campus també entre el 26 de juny i el 28 de juliol. El primer, al Camp Municipal d'Esports, mentre que el segon tindrà lloc a dos espais: l'Escola Sant Cristòfor i el Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi.

El Futbol Sala, a més, organitzarà un campus de tecnificació entre el 26 de juny i el 7 de juliol per a esportistes d'entre 6 i 16 anys. El campus està apadrinat per jugadors de l'Industrias Santa Coloma, de la Divisió d'Honor de la Lliga espanyola de futbol sala.

Per a conèixer els preus de cada campus o casal, poseu-vos en contacte directament amb l'entitat organitzadora del que us in-teressi o consulteu els cartells adjunts.

Darrera actualització: 19.04.2023 | 16:46