La beguetana Gisela Molina, tercera a la prèvia de l'Estatal júnior de judo

Dijous, 13 d'abril de 2023 a les 09:00

La judoka, que competeix amb el Gimnàs Danes de Castelldefels, va assolir la medalla de bronze en la fase de sector per al Campionat d'Espanya celebrat recentment a Alacant.

La judoka beguetana Gisela Molina Úcar, que competeix pel Gimnàs Danes de Castelldefels, ha aconseguit la tercera posició en categoria júnior en la fase de sector del Campionat d'Espanya celebrat recentment a Alacant.

Malauradament, la Gisela no podrà anar al Campionat d'Espanya perquè a Alacant va perdre el combat de desempat amb una altra judoka d'una altra comunitat autònoma que també va assolir el tercer lloc en la fase de sector.

Tot i això, la medalla de bronze és un èxit més de la beguetana, la qual practica el judo des dels quatre anys. A onze anys es va traslladar al gimnàs de Castelldefels, i la seva primera medalla important va arribar dos anys més tard.

Va ser un subcampionat d'Espanya al qual van seguir, entre altres medalles, dos ors al Campionat de Catalunya en categoria cadet i diversos bronzes en categories júnior i sènior que li van permetre classificar-se per les fases prèvies als campionats estatals.

Després de la darrera participació a Alacant, la Gisela té al cap la fase de sector per al Campionat d'Espanya en categoria sènior, una categoria superior a la que li pertocaria, però on la temporada passada va aconseguir un meritori cinquè lloc.

Darrera actualització: 11.04.2023 | 10:20