La Caminada Popular ajornada el juliol tindrà lloc aquest diumenge

Dimecres, 12 de gener de 2022 a les 09:00

La sortida serà esglaonada entre les 9.30 i les 10 h des de l'avinguda Sitges, punt de partida d'un itinerari de 8,5 quilòmetres. Les inscripcions es realitzaran al mateix lloc de la sortida a partir de les 9 h.

Diumenge, 16 de gener, s'organitzarà la 22a Caminada Popular de Begues, un esdeveniment previst per al 14 de juliol passat, com un acte de la Festa Major, però que es va haver d'ajornar a causa de l'elevat risc d'incendi forestal d'aleshores.

Emmarcada ara en la Festa Major d'Hivern, la Caminada tindrà una sortida esglaonada entre les 9.30 h i les 10 h per evitar aglomeracions i evitar contagis de covid. Les inscripcions es realitzaran a partir de les 9 h al mateix punt de sortida, l'avinguda Sitges.

La Caminada consistirà en un itinerari de 8,5 quilòmetres, marcat amb cintes, que recorreran les zones de Puigmoltó, el Pou Verdaguer, la Creu, el Corral de les Tres Fites i el Serralet Blanc (vegeu document adjunt per a més detall) fins a tornar al punt de sortida, on es trobarà un avituallament amb fruita i aigua.

Un cop a l'arribada, es durà a terme un sorteig de diversos obsequis aportats pels establiments comercials col·laboradors amb l'organització de la Caminada (l'Ajuntament, un grup de voluntaris del poble i el Club Excursionista de Begues).

Darrera actualització: 12.01.2022 | 08:47