La caminada popular inaugura diumenge la Festa Major de Begues

Dimecres, 14 de de juliol de 2021 a les 09:00

La sortida de l'activitat serà esglaonada, entre les 18.30 i les 19 h, per evitar grups nombrosos de participants. Les inscripcions s'han de formalitzar a partir de les 17.30 h del mateix diumenge al lloc de la sortida, l'avinguda Sitges.

Mentre s'estudia com afectarà a la programació de la Festa Major de Begues la nova resolució de mesures anticovid del Procicat, aquest diumenge és prevista una de les activitats clàssiques de la festa: la caminada popular, que enguany arriba a la 22ª edició. Serà, però, igual que l'any passat, una caminada amb restriccions a causa de la pandèmia de covid-19.

En aquest sentit, la sortida tornarà a ser de forma esglaonada. Es realitzarà des de l'avinguda Sitges entre les 18.30 i les 19 h per tal d'evitar aglomeracions o grups nombrosos de participants. Les inscripcions s'han de formalitzar al mateix lloc de la sortida a partir de les 17.30 h.

En el punt de sortida, Càritas Begues habilitarà un punt de recollida de productes per al Banc d'Aliments – Rebost Solidari on tothom qui vulgui podrà aportar productes com llegums, arròs, sucre, llet i en general tots aquells que tinguin un temps de caducitat llarg.

L'itinerari de la caminada, d'uns vuit quilòmetres, es dirigirà des de l'avinguda Sitges cap a la Font de Puigmoltó i passarà pel Camí del Pou i el carrer Verdaguer per arribar a la Creu. Des d'aquí tombarà cap al Corral de les Tres Fites, el Serralet Blanc i Can Rigol, des d'on es tornarà a l'avinguda Sitges.

Darrera actualització: 13.07.2021 | 20:14