La campanya 'Veure abans de beure' arriba en format de videoclip

Dilluns, 10 de juliol de 2023 a les 09:00

Un grup de joves del programa de voluntariat de l'Institut de Begues ha compost la lletra i ha cantat la cançó de la campanya de prevenció del consum abusiu d'alcohol, la qual es difondrà durant l'estiu.

Un grup de joves del programa de voluntariat de l’Institut de Begues ha estat l’encarregat del Veure abans de beure d’enguany, la campanya de conscienciació sobre el consum abusiu d'alcohol que s’emmarca en el Pla Local de Prevenció de les Addiccions.

Després d’estudiar els missatges de les campanyes anteriors, el grup de joves ha posat la banda sonora als deu anys del Veure abans de beure amb l’elaboració d’un videoclip en el qual ells (acompanyats d’un equip de dinamització) han elaborat la lletra i la canten.

La música i els arranjaments del videoclip, que es difondrà tot l’estiu a les xarxes socials, han estat elaborats per professionals del món de la música. A més, també es faran actes de divulgació de la campanya en esdeveniments on es trobin els joves de Begues.

La campanya Veure abans de beure es posa en marxa cada any entre Sant Joan i la Festa Major d'estiu, aproximadament, amb la intenció de prevenir els joves de conductes autodestructives.

Darrera actualització: 07.07.2023 | 13:33