La Companyia Elèctrica Dharma enceta la programació de tardor del Teatre El Goula

Dimarts, 7 de setembre de 2021 a les 09:00

La formació catalana actuarà el 18 de setembre, a les 20 h. El grup El Pot Petit, adreçat a un públic infantil, serà a Begues el 6 de novembre, mentre que el 9 d'octubre es podrà veure sobre l'escenari del Goula l'obra 'Alguns dies d'ahir', una reflexió sobre els fets dels 'procés' del 2017.

El Teatre El Goula aixeca el teló per estrenar la temporada de tardor amb música i teatre, sempre que l'impacte creat per la pandèmia de covid-19 no agreugi la situació sanitària.

L'escenari beguetà reprendrà la programació estable amb un plat fort: un concert de la Companyia Elèctrica Dharma. Serà divendres de la setmana vinent, 18 de setembre, a partir de les 20 h.

La veterana formació catalana presentarà a Begues el disc Flamarada, publicat el 2019 i el vint-i-cinquè de la seva història. Les entrades per al concert ja es poden trobar a la venda anticipada.

Teatre i música per a infants

El 9 d'octubre serà el torn del teatre. Sobre l'escenari del Goula es podrà veure l'obra Alguns dies d'ahir, interpretada per Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Millan. Una reflexió sobre els fets del 'procés' de setembre i octubre de 2017 a través dels membres d'una mateixa família.

Finalment, la música tornarà al Goula el 6 de novembre, però serà per a un públic familiar. Hi actuarà El Pot Petit, una de les formacions amb més renom en l'actual panorama català per als més petits, amb un espectacle que combina la música amb titelles, teatre i humor.

Darrera actualització: 06.09.2021 | 11:05