La Conselleria de Salut reitera la continuïtat de l’Hospital de Viladecans

Dimecres, 30 d'octubre de 2013 a les 00:00
Atesa la incertesa creada en relació amb el futur de l’Hospital de Viladecans, i a petició de l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, el passat 29 d’octubre es va celebrar una reunió de treball a la Conselleria de Salut, amb el conseller Boi Ruiz i el director del CatSalut, Josep Maria Padrosa, per parlar i aclarir els dubtes existents i generats sobre el futur de l’Hospital de Viladecans.

El conseller va garantir en tot moment que aquest equipament es mantindrà tal i com està ara i no patirà cap tipus de canvi.

El Departament de Salut va fer pública ahir una nota de premsa en què remarca la seva voluntat de mantenir l’Hospital tal i com ha funcionat fins ara, sense cap afectació diferent a les que es puguin produir a la resta de centres de la xarxa sanitària catalana.

A la nota, a més, lamenta la informació que difonen diversos ajuntaments, i recorda que el conseller ha manifestat en moltes ocasions que l’Hospital de Viladecans seguirà sent Hospital Comarcal de referència i oferint un servei eficient i de qualitat a la població de referència, tal i com s’ ha vingut efectuant des que la Generalitat va assumir la seva gestió a l’any 1987.

AQUÍ

Darrera actualització: 09.08.2016 | 12:53