La Coral Montau presenta 'Una flauta màgica a Begues' amb les entrades esgotades

Dijous, 23 de gener de 2020 a les 09:00

L'obra, una adaptació lliure de l'òpera de Mozart que compta amb la col·laboració d'altres entitats de Begues, es podrà veure dissabte i diumenge al Teatre El Goula (17 h) i servirà per celebrar els 40 anys de la Coral.

Ja no queden entrades per a l'espectacle musical que la Coral Montau interpretarà sobre l'escenari del Teatre El Goula aquest cap de setmana, a partir de les 17 h. Es tracta d'Una flauta màgica a Begues, una adaptació lliure de l'òpera de Mozart amb la qual es vol commemorar el 40è aniversari de l'entitat.

En l'obra, que es podrà veure dissabte i diumenge, participaran més d'un centenar de persones, no només de totes les seccions de la Coral Montau, sinó també d'altres entitats de Begues com l'elenc teatral SpaiDart, els Timbalers, la Cuca Fera o els Tallers d'Art El Colomar, entre altres.

Les representacions comptaran també amb una orquestra en directe formada per una desena de músics. La funció, a més, s'enregistrarà i s'editarà en format DVD que, posteriorment, es posarà a la venda com a record dels quaranta anys de l'entitat. Per celebrar aquesta efemèride, s'hi han convidat al Goula exdirectors i expresidents de la Coral Montau.

Darrera actualització: 21.01.2020 | 15:19