La cultura popular de Begues i Castelldefels es trobaran diumenge a l'Aplec de Bruguers

Dimecres, 15 de maig de 2024 a les 09:00

L'esdeveniment comptarà amb la participació de totes les formacions de la Coral Montau i de la colla castellera Els Encantats de Begues, juntament amb altres grups de cultura popular de Castelldefels.

Les entitats de cultura popular de Begues i Castelldefels es tornen a citar diumenge, 19 de maig, a l'ermita de Bruguers en l'aplec que tradicionalment se celebra tot coincidint amb la commemoració de la segona pasqua i que coorganitzen els ajuntaments dels dos municipis.

L'esdeveniment començarà a les 9 h amb una missa. A les 9.45 h hi haurà un concert de cant coral amb la intervenció de totes les formacions de la Coral Montau, juntament amb les corals Margalló i Germanor, de Castelldefels.

A les 11.15 h hi haurà les actuacions de grups de cultura popular com els geganters, el ball de panderetes, el de cintes, el de gitanes, els bastoners, els grallers i la colla castellera Els Encantats de Begues i els Castellers de Castelldefels.

Cap a les 13 h s'organitzarà una ballada de sardanes amenitzada per la Cobla Baix Llobregat, i la festa acabarà a les 14.15 h amb un dinar popular davant l'ermita.

Darrera actualització: 14.05.2024 | 10:01