La 'Festa Major diferent' de Begues 2020 ja té cartell

Dimarts, 16 de juny de 2020 a les 09:00

L'obra representa un criatura saltant, amb una mascareta amb la boca de la Cuca Fera dibuixada. Al seu voltant, treuen el nas tres dels elements de la imatgeria festiva de Begues: la pròpia Cuca Fera i els gegants Tòfol i Eulàlia, tots dos protegits també amb mascareta. 

X. Suárez és la persona guanyadora del concurs de cartells 'Una Festa Major diferent' i qui s'ha emportat els 400 euros del premi. Ho ha fet gràcies a una obra que simbolitza l'energia de la Festa Major, però adaptada a les actuals circumstàncies. El jurat n'ha destacat el valor estètic i simbòlic, així com la seva personalització beguetana. Un jurat que estava format per professionals locals del disseny gràfic, així com la guanyadora del concurs de l'edició de 2019.

Malgrat que, a causa de la pandèmia de la covid-19, no hi haurà una Festa Major tradicional, des de l'Ajuntament de Begues s'ha volgut mantenir aquest certamen com un espai d'identitat festiva, ja que és una tradició consolidada en el nostre municipi.

Hores d'ara s'està ultimant la programació que formarà part d'aquesta festa testimonial, sense actes col·lectius de tipus presencial, però que vol mantenir l'esperit festiu d'aquestes dates. Per fer-ho, s'ha comptat amb la participació de les entitats culturals que ja organitzaven actes tradicionals per Festa Major.

Darrera actualització: 15.06.2020 | 19:02

Imatges

Cartell 'Una Festa Major diferent. Begues 2020'