La Fira de la Cervesa Artesana recupera la presència al carrer

Dimarts, 3 de de maig de 2022 a les 09:00

La setena edició d'aquest esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Begues i Begues Beer Town torna dissabte a la plaça de l'Ateneu després de dos anys d'absència per la pandèmia. Hi haurà tastos, música en directe i una fideuà per dinar. També es podrà visitar la cova de Can Sadurní, bressol de la cervesa a Europa.

Després de dos anys d'absència (per culpa de la pandèmia), dissabte torna a Begues la Fira de la Cervesa Artesana. A partir de les onze del matí i durant tot el dia, a la plaça de l'Ateneu es podran fer tastos de cervesa artesana, menjar i escoltar música en directe.

L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament de Begues i per Begues Beer Town i que arriba a la setena edició, aplegarà nou cerveseres artesanes, quatre food trucks i una fira d'artesania. Però una de les principals activitats serà una fideuà popular per dinar.

Qui vulgui prendre part en la fideuà haurà de comprar els tiquets presencialment a El Fornet de la Mercè o bé reservar-les al whatsapp de l'establiment (619 707 495).

Visites al bressol de la cervesa

Una altra de les novetats d'aquesta Fira de la Cervesa Artesana seran les visites guiades a la cova de Can Sadurní, jaciment prehistòric on s'han localitzat unes de les restes de fermentació de cervesa més antigues d'Europa.

Hi haurà tres torns en aquestes visites guiades (a les 13, 18 i 19.30 h). Per assistir-hi, cal reservar plaça al correu electrònic cipagbegues@gmail.com, al telèfon 606 805 537 o a l'estand del CIPAG de la Fira de la Cervesa Artesana. El preu és de set euros per persona.

Darrera actualització: 02.05.2022 | 11:39

Imatges

7a Fira de la Cervesa Artesana de Begues