La jornada del Let's Clean Up Europe! ajuda a netejar l'entorn de Begues

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 09:00

Les activitats programades en el marc del Let’s Clean Up comencen avui de la mà dels centres educatius i clouran diumenge, 8 de maig, amb una recollida popular al voltant del Pi Gros. En acabar, es pesaran tots els residus recollits per les diverses iniciatives apuntades a la jornada.

Diumenge, 8 de maig, a Begues es desenvoluparà una jornada col·lectiva de recollida d'escombraries al voltant del Pi Gros. Una jornada que s'emmarca dins el Let's Clean Up Europe!, la iniciativa europea per conscienciar la ciutadania sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.

La jornada beguetana començarà a les deu del matí. El punt de trobada serà la confluència entre els carrers Aragó i Can Sadurní. Des d'aquí, les persones participants es distribuiran per diferents zones a l'entorn del Pi Gros, amb l'objectiu de recollir les deixalles que s'hi puguin trobar. Es recomana portar calçat còmode, gorra i aigua. L'Ajuntament facilitarà guants i bosses per recollir la brossa. La jornada finalitzarà cap a la una del migdia. Totes les persones participants, a més,  rebran un petit obsequi per la seva contribució a la jornada.

En acabar, es pesaran tots els residus recollits i se sumaran als arreplegats en la resta d'accions dutes a terme durant la setmana a Begues, especialment per l'Escola Sant Cristòfor i el Col·legi Sant Lluís, que han organitzat recollides aquest dijous i divendres per part d'alumnat i professorat. En aquesta jornada del Let's Clean Up Europe! també participen l'Institut de Begues i el col·lectiu Taula pel Clima, que pesarà les deixalles recollides al passeig de l'Església.

Darrera actualització: 04.05.2022 | 23:03