La Jugatecambiental torna al parc de la Costeta

Dimecres, 17 de maig de 2023 a les 09:00

L'activitat impulsada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Begues té lloc cada diumenge entre les 11.00 h i les 13.30 h i consisteix en una sèrie de tallers i jocs per a tota la família relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat.

El parc de la Costeta torna a acollir la Jugatecambiental. Cada diumenge, d’11.00 h a 13.30 h, al parc es desenvolupa aquesta activitat familiar impulsada des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Begues.

La Jugatecambiental consisteix en una sèrie de tallers i jocs a través dels quals les famílies comparteixen coneixements sobre sostenibilitat al mateix temps que descobreixen el valor del parc.

En aquest sentit, aquest diumenge s’organitzarà un taller per localitzar i fer un inventari de la fauna del parc de la Costeta. El darrer diumenge de maig se celebrarà el Dia de les Papallones.

La Jugatecambiental es va fer a Begues per primer cop l’any passat, amb una sèrie d’activitats i tallers familiars que es van estendre des de març fins a juny.

Darrera actualització: 16.05.2023 | 09:55

Imatges