La Mostra d'oficis artístics i artesania s'enriqueix amb activitats complementàries

Dimarts, 27 de febrer de 2024 a les 09:00

El grup musical beguetà Amalgama actuarà en l'esdeveniment de diumenge, 3 de març (11.30 h, passeig de l'Església), en un iniciativa de l'associació Artesans de Begues per dinamitzar la Mostra i atreure'n més visitants.

L’associació Artesans de Begues, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha inclòs activitats complementàries al Mercat d’oficis artístics i artesania que organitza cada primer diumenge de mes al passeig de l’Església.

L’objectiu és el de donar un nou impuls a l’esdeveniment i atraure’n més visitants, de forma que l’artesania local es doni a conèixer més enllà del municipi com un valor turístic de qualitat.

Així, diumenge vinent, 3 de març, a partir de les 11.30 h, durant el Mercat d’oficis artístics i artesania (que té lloc entre les 10 i les 14 h) es podrà gaudir de l’actuació del grup musical beguetà Amalgama.

A l’edició de febrer es va instal·lar un taller de maquillatge infantil amb motiu del Carnaval, mentre que a l’abril hi haurà una mostra de l’associació d’Artesans del Prat. Al maig se celebrarà una trobada i concurs de trencaclosques.

Darrera actualització: 23.02.2024 | 16:34

Imatges