La Nit de Comerç se celebra divendres amb la normalitat prepandèmica

Dimarts, 5 de juliol de 2022 a les 09:00

Des de la tarda i fins a la mitjanit del 8 de juliol, l'eix comercial del centre del municipi traurà les botigues al carrer i es podrà gaudir d'espectacles i música. A més, se sortejarà un creuer per a dues persones i diverses experiències per viure en família.

Divendres, 8 de juliol, l'eix comercial del centre de Begues tornarà a viure la Nit de Comerç. La Begues Shopping Night se celebrarà de forma normal, després de dos anys irregulars a causa de la pandèmia de la covid.

Així, des de primeres hores de la tarda de divendres i fins a la mitjanit, els comerços participants trauran les botigues al carrer i oferiran promocions, ofertes específiques i, al llarg de la setmana, donaran butlletes a la seva clientela vàlides per a sortejos.

Els sortejos es realitzaran en directe a l'escenari ubicat al passeig de l'Església, a partir de les 23.00 h. Consistiran en un creuer per a dues persones i d'una sèrie d'experiències en família.

Per aspirar a algun d'aquests premis, caldrà introduir les butlletes en l'urna que es trobarà davant Cal Pere Vell. A més, per guanyar els premis també serà necessari estar present en el moment del sorteig.

Espectacles i música

La Nit estarà amenitzada per un espectacle itinerant a càrrec de Xarop de Canya. A més, a les 19 h hi haurà una classe dirigida d'spinning a càrrec de la Piscina Municipal al carrer Major, cantonada amb el carrer Anselm Clavé. I, a partir de les 23 h, davant Cal Pere Vell, versions de reggae i soul amb Suzanna.

Darrera actualització: 08.07.2022 | 20:05