La Piscina Municipal, gratuïta fins dilluns com a mesura excepcional a causa de l'onada de calor

Dijous, 12 d'agost de 2021 a les 14:05

Hi podran accedir totes les persones que acreditin estar empadronades a Begues. La mesura es podria allargar en funció de l'evolució de l'onada de calor.

A causa de les elevades temperatures que registra Catalunya aquests dies, l’Ajuntament de Begues ha decretat com a mesura excepcional que l’accés a la Piscina Municipal sigui gratuït almenys fins dilluns, 16 d’agost (tot i que es podria allargar en funció de la durada de l’onada de calor).

Per entrar a l’equipament esportiu caldrà acreditar que s’està empadronat a Begues. A més, és recomanable estar registrat a l’aplicació Mi Club Online (incloses les persones menors d’edat) per a evitar cues i esperes llargues. L’aforament serà el legalment establert.

Per altra banda, cal recordar que a la piscina exterior no es pot consumir res que no sigui aigua i no es pot portar material extern (cadires, joguines, gandules, etcètera).

També s’haurà de mantenir una distància de seguretat d’1,5 metres entre les persones usuàries i portar la mascareta correctament col·locada mentre s’estigui a la gespa. Per prendre el sol o banyar-se, no caldrà.

Darrera actualització: 12.08.2021 | 15:20