La Piscina Municipal obre dilluns les inscripcios als cursets intensius per a infants

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 09:00

Cal demanar hora per a apuntar-se a uns cursets que tindran lloc entre el 25 de juny i el 21 de juliol i estan adreçats a infants d'entre 3 i 9 anys.

Ja es pot demanar cita per a formalitzar les inscripcions als cursets intensius de natació per a infants d'entre 3 i 9 anys i que tindran lloc a la Piscina Municipal de Begues entre el 25 de juny i el 21 de juliol. Les inscripcions s'obren oficialment dilluns vinent, 24 de maig.

Als cursets, que es realitzaran els dilluns, dimecres i divendres, hi haurà tres grups: el d'iniciació 1 i 2 i el mig. El grup d'iniciació 1 està destinat a infants amb poques nocions aquàtiques. Hi haurà dos grups de 8 infants que nedaran en dos horaris diferents: a les 16.45 i a les 17.30 h.

Per al grup d'iniciació 2 només hi haurà un grup de 10 infants amb unes nocions aquàtiques bàsiques i que nedaran a partir de les 18.15 h. I l'únic grup mig, format per 12 infants de més edat i amb més nocions aquàtiques, es llançaran a la piscina a partir de les 19 h.

Les persones que vulguin demanar cita per a realitzar les inscripcions, s'han de posar en contacte amb la Piscina Municipal al telèfon 936 390 299 o al correu electrònic info@pmbegues.cat.

Nous serveis a la zona exterior

A banda dels cursets de natació, l'equipament esportiu ha posat en marxa dues novetats a la zona exterior. Es tracta d'un solàrium i d'una extensió de la sala de fitness. En el primer cas, es tracta d'un espai per a prendre el sol a la part de la gespa de la piscina descoberta propera a l'edifici.

Aquesta zona està disponible per a un màxim de 70 persones (no cal reservar plaça) cada dia des de les 10.30 a les 19.45 h, excepte els diumenges que tanca a les 13.45 h (els dissabtes tampoc no estarà en funcionament de les 13.45 a les 15 h), previsiblement fins a l'octubre.

Pel que respecta a la zona exterior de fitness, és un espai amb gespa artificial i equipat amb material esportiu per poder realitzar l'entrenament a l'aire lliure. Per usar aquest servei cal demanar hora, tot i que també serveix si la reserva s'ha fet per a la sala de fitness.

Darrera actualització: 19.05.2021 | 13:44