La Piscina Municipal posa en marxa un servei d'activitats dirigides virtuals

Dimarts, 28 de juny de 2022 a les 09:00

El nou servei consta d'un projector i una pantalla on es despleguen les activitats programades segons un horari. La instal·lació també pot funcionar a demanda.

Des d'aquesta setmana, la Piscina Municipal ja ha posat en marxa un nou servei d'activitats dirigides virtuals. És a dir, que no hi ha cap monitor ni monitora que dirigeixi l'activitat, sinó que aquestes estan programades informàticament.

La instal·lació consta d'un projector i una pantalla que s'engeguen automàticament quan és l'hora de cada classe: cicle indoor (amb diferents intensitats i recorreguts virtuals), box (combat), core, tonificació, power body (pump), càrdio, hiit, ioga, aeròbic, steps o pilates. Consulteu els horaris de cada activitat al calendari adjunt.

Quan no hi ha activitats dirigides ni de forma presencial ni virtual, la instal·lació es pot usar a demanda. Només cal seleccionar l'activitat desitjada a través d'una pantalla tàctil i, automàticament, baixa la pantalla, s'encén el projector i la classe comença.

Per a més informació, truqueu a la Piscina Municipal al 936 390 299 o envieu-hi un correu electrònic a info@pmbegues.cat. També podeu visitar el web pmbegues.cat

Darrera actualització: 27.06.2022 | 10:59