La plaça de l'Ateneu acull les activitats de la Marató de TV3

Dimecres, 15 de desembre de 2021 a les 09:00

Diumenge, 19 de desembre, d'11 a 14 h, s'hi trobaran les parades de diverses entitats locals per recaptar diners per a aquesta jornada solidària. A més, també hi haurà actuacions de cultura popular i un concert de versions del rock espanyol.

Diumenge, 19 de desembre, la plaça de l'Ateneu serà l'escenari (d'11 a 14 h) de les activitats organitzades per diverses entitats locals i per l'Ajuntament de Begues amb motiu de la Marató de TV3, la qual enguany està dedicada a la lluita contra les malalties mentals.

Una dotzena de parades hi recaptaran diners, corresponent a Artesans de Begues, la colla castellera Els Encantats de Begues, el Club de Rítmica i l'Associació d'Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica. També hi haurà un ball dels Gegants de Begues (11.30 h), un concert del grup de versions Veneno en la Piel (12 h) i una batucada a càrrec dels Timbalers de Begues.

A més, la Coral Montau també recaptarà diners per a la Marató de TV3 en el concert de Nadal que oferirà dissabte, 18 de desembre, a l'església de Sant Cristòfol (17.30 h). Ràdio Begues oferirà un programa especial dedicat a aquesta jornada solidària el dilluns dia 20.

Darrera actualització: 13.12.2021 | 15:33