La poesia torna diumenge a Begues amb un recital de Blanca Llum Vidal

Dimecres, 20 d'octubre de 2021 a les 09:00

El Centre Cívic El Roure acollirà una activitat a càrrec de la poetessa Blanca Llum Vidal, qui estarà acompanyada de la violinista Sara Fontán. L'acte, que començarà a les 12 h, forma part del cicle 'Poesia als Parcs', de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

La poesia torna a Begues. Diumenge, 24 d'octubre, el Centre Cívic El Roure acollirà un recital poètico-musical del cicle 'Poesia als Parcs' que impulsa la Xarxa de Parcs Naturals. A partir de les 12 h, es podrà escoltar la veu de la Blanca Llum Vidal, acompanyada de la música de Sara Fontán.

Blanca Llum Vidal és traductora, filòloga i escriptora amb prop d'una desena de llibres de poesia publicats. Per la seva banda, Sara Fontán és una reconeguda violinista que ha format part de diverses formacions com La Orquesta del Caballo Ganador o Manos de Topo.

'Poesia als Parcs. Lletres i Paisatges' és una activitat emmarcada dins el programa cultural 'Viu el Parc!', de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, que des de fa 16 anys organitza lectures poètiques i interpretacions musicals als espais naturals protegits de la demarcació de Barcelona.

L'assistència a aquests actes és gratuïta, però és imprescindible inscriure-s'hi prèviament mitjançant un formulari que es troba al web de la Xarxa de Parcs Naturals.

Darrera actualització: 19.10.2021 | 11:32