La Policia Local celebra el seu patró amb una cerimònia de reconeixements a agents i col·lectius

Dimarts, 19 d'octubre de 2021 a les 09:00

En un acte que va tenir lloc ahir al Teatre El Goula, l'Ajuntament de Begues va distingir dos agents pels seus 25 anys al cos i també entitats que van col·laborar i ajudar la Policia Local durant els mesos més durs de la pandèmia de covid-19.

L'Ajuntament de Begues, a través de la seva Policia Local, va celebrar ahir dilluns al migdia al Teatre El Goula la Cerimònia de Reconeixements Policials a diversos agents del cos i a altres col·lectius, amb motiu de la celebració de Sant Miquel, patró de la policia.

L'acte va ser un agraïment a la tasca col·lectiva de la Policia Local i la reivindicació del servei que presten els i les agents, a més de distingir els mèrits i les trajectòries d'alguns dels seus professionals.

L'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i el cap de la Policia Local, Francisco Navarro, van ser els encarregats de lliurar les distincions següents:

A l'agent Gerard 018 per haver finalitzat amb èxit el curs de formació a l'Institut de Seguretat de Catalunya. També es va fer una menció especial a Joan 020 i a Artur 021, els quals començaran aviat aquesta mateixa formació.

L'acte també va servir per mantenir un col·loqui amb responsables d'algunes de les unitats d'especialització amb les quals compta la Policia Local, com són la d'Educació Viària i la de Medi Ambient.  

Tot seguit, es van reconèixer les tasques de diversos col·lectius i persones que han col·laborat estretament amb la Policia Local durant els mesos més durs de la pandèmia de covid-19, i han ajudat els agents en la seva tasca diària. Aquests Reconeixements de col·laboració policial van ser per els membres de la Brigada Municipal, l'equip dels Serveis Socials Municipals i el personal del Sistema d'Emergències Mèdiques a Begues.

Finalment es van atorgar les medalles de reconeixement i distinció pels 25 anys de trajectòria i servei, les quals es van lliurar a l'agent José 012 i al mateix cap de la Policia Local de Begues, el sergent Francisco Navarro.

L'acte va finalitzar amb el discurs de l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, que va voler agrair a tot el cos la seva feina diària: "No tinc cap dubte, mai l’he tingut, que el vostre paper és i seguirà sent fonamental per tal que, malgrat qualsevol circumstància, a Begues ens puguem sentir sempre ben protegits".

Darrera actualització: 18.10.2021 | 16:20