La presidenta del Parlament de Catalunya visita Begues amb motiu de la Mostra d'Entitats

Dilluns, 2 d'octubre de 2023 a les 11:00

Anna Erra va fer una visita institucional a l'Ajuntament, on va ser rebuda per l'alcaldessa, Mercè Esteve, i bona part dels regidors i regidores del consistori beguetà. Tot seguit va saludar les prop de quaranta entitats que enguany han participat a la Mostra, així com els artesans del mercat d'artesania.

La presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, va ser ahir a Begues en visita institucional amb motiu de la setzena edició de la Mostra d'Entitats del municipi.

Erra va ser rebuda per l'alcaldessa, Mercè Esteve, i per bona part de regidors i regidores del consistori. Després de visitar l'edifici de l'Ajuntament, Erra va signar en el Llibre d'Honor.

Posteriorment, Erra va visitar la Mostra d'Entitats, des del mercat d'artesania situat al carrer Major fins a les quasi quaranta parades de les entitats ubicades al passeig de l'Església i les places de l'Ateneu i Camilo Riu.

En acabar el recorregut, la presidenta del Parlament va qualificar la Mostra d'espectacular i va afegir que sorprèn la riquesa d'aquest poble, la qual demostra una vitalitat molt arrelada i amb ganes de fer coses.

Erra, que no havia estat mai a Begues, va confessar sentir-se captivada pel poble. És com un petit oasi dins l'àrea metropolitana, amb la vista del Garraf i del mar a mesura que puges.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, va mostrar la seva satisfacció per la setzena Mostra d'Entitats, la qual demostra que el teixit associatiu del municipi encara batega. La participació a través de les entitats és un tret que ens identifica, i ens n'hem de sentir molt orgullosos, va concloure.

Darrera actualització: 02.10.2023 | 10:01