La regidora Marta Roig s’incorpora al govern municipal

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 09:00

La incorporació s’emmarca en la voluntat de sumar esforços i oferir major estabilitat davant els reptes socials i econòmics als quals s’enfronta el municipi arran de l’actual emergència.

Sumar esforços per fer front a les conseqüències de l’actual crisi sanitària, social i econòmica. Amb aquest objectiu, el govern municipal (format fins ara per 6 regidores i regidors del grup municipal de Junts per Catalunya) incorpora la regidora del grup no adscrit Marta Roig a tasques de govern. D’aquesta manera s’avança en un dels objectius del present mandat, ja apuntat en el discurs d’investidura de Mercè Esteve com a alcaldessa de Begues, ara fa un any: “construir el futur de Begues amb el major nombre d’aportacions” i "crear un ajuntament que estigui presidit pel diàleg en positiu i per les ganes de sumar”.

Marta Roig, s’incorpora al govern com a tinenta d’alcaldia de Drets Civils i Plans de Millora. En aquest sentit, la nova Àrea de Drets Civils impulsarà les polítiques d'Igualtat del consistori. Integra la Regidoria de la Dona i LGTBI+, treballant per promoure la perspectiva de gènere en tot l'àmbit d'actuació de l'administració local. Alhora, integra la Regidoria de Salut i Consum, amb la perspectiva de vetllar pels drets de la ciutadania a l'accés a una sanitat de qualitat i a la seva protecció com a persones consumidores. Aquesta nova àrea assumeix com a propi el foment del civisme i la convivència ciutadana.

Precisament en benefici de la bona convivència entre drets i deures, la Regidoria de Plans de Millora s'encarregarà de l'elaboració d'eines de planificació del municipi. Amb l'objectiu d'avançar en la innovació i la qualitat com a signes distintius de l'administració local, dotant el poble de plans organitzatius amb perspectiva de futur.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 22:00