La setmana vinent es podrà consultar el cens per a les eleccions del 12 de maig al Parlament de Catalunya

Dijous, 21 de març de 2024 a les 09:00

El cens es podrà consultar fins a l'1 d'abril a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) i a la Secretaria de l'Ajuntament de Begues, o bé al web de l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Ja està en marxa la maquinària electoral que culminarà amb els comicis del 12 de maig per triar els representants al Parlament de Catalunya. Qui vulgui votar, podrà consultar el cens a partir de dilluns, 25 de març, i fins a l'1 d'abril, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) i a la Secretaria de l'Ajuntament de Begues.

El cens electoral també es pot consultar en línia al web de l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Per accedir-hi, cal disposar de certificat electrònic. En aquesta web també es podrà veure les meses electorals i l'estat de la sol·licitud del vot per correu.

Els canvis de residència entre municipis no es tindran en compte si s'han fet després del 28 de desembre. Les reclamacions s'han de presentar a les delegacions provincials del cens o a l'Ajuntament.

Dimarts passat, 19 de març, es va obrir el període per demanar el vot per correu, període que finalitzarà deu dies abans de les eleccions, és a dir, el 2 de maig. El vot per correu s'haurà de dipositar entre el 22 d'abril i el 8 de maig.

La campanya electoral començarà oficialment la mitjanit del 25 al 26 d'abril i finalitzarà el 10 de maig.

Darrera actualització: 21.03.2024 | 08:52