La setmana vinent serà a Begues l'oficina d'atenció del Pla Director Urbanístic Metropolità

Dimarts, 30 de maig de 2023 a les 09:00

El Pla Director Urbanístic Metropolità (actualment en fase d'exposició pública) es podrà consultar en paper de dilluns a divendres, entre les 9 i les 14 h. Dimecres i dijous hi haurà un equip tècnic per resoldre dubtes o consultes. Tant per a la consulta en paper com amb l'equip tècnic cal demanar hora.

La setmana vinent, del 5 al 9 de juny, es podrà consultar a Begues el Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM), l'instrument que ordenarà el territori que conformen els 36 municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en les pròximes dècades.

El document va ser aprovat inicialment pel Consell Metropolità a l'abril i actualment es troba en fase d'exposició pública fins al 31 d'octubre, període en el qual les persones interessades poden presentar-hi al·legacions. Per aquest motiu s'estan portant a terme accions d'informació i difusió del PDUM.

La consulta del PDUM en paper a Begues es podrà fer entre dilluns i divendres de la setmana vinent, entre les nou del matí i les dues de la tarda. Dimecres i dijous hi haurà un equip tècnic que atendrà les consultes i resoldrà dubtes. Per a ambdós casos caldrà demanar hora (vegeu enllaços adjunts).

Podeu consultar tota la informació del procés i ampliar continguts a través de la plataforma de participació ciutadana Participa311 Begues.

El PDUM va començar a construir-se a finals del 2019 com una aposta per un model de desenvolupament urbanístic sostenible, equitatiu i cohesionat. Afecta en àmbits com la mobilitat, la cohesió social i l'habitatge, la infraestructura verda, el desenvolupament social i econòmic o els cicles de matèria i energia, entre d'altres.

Darrera actualització: 30.05.2023 | 17:23