La Volta Ciclista a Catalunya passa diumenge per Begues

Dijous, 23 de març de 2023 a les 09:00

El pas de la prova comportarà restriccions d'accés per als vehicles tant a la carretera cap a Gavà com cap a Olesa de Bonesvalls, entre les 10.30 i les 11.45 h, aproximadament.

Per tercer any consecutiu, la Volta Ciclista a Catalunya passarà per Begues. Serà diumenge, 26 de març, i la prova comportarà restriccions en la circulació de vehicles per la carretera Begues-Gavà (BV-2041) com a la carretera Begues-Olesa (BV-2411).

Segons els organitzadors de la Volta, la carretera de Gavà a Begues es tallarà aproximadament a partir de les 10.30 h, mentre que l'accés cap a la carretera d'Olesa es restringirà cap a les 11.00 h. Aquestes restriccions afectaran també la circulació per la variant.

La prova circularà en sentit des de Gavà cap a Olesa, de manera que quan els darrers corredors hagin arribat a Begues, es reobrirà al trànsit la carretera cap a Gavà. A mida que els ciclistes vagin abandonant la BV2411, es procedirà a la reobertura a la circulació cap a Olesa.

Amb tot, es preveuen afectacions entre les 10.30 h i les 11.45 h aproximadament, segons informa el dispositiu especial de trànsit habilitat per a l'esdeveniment esportiu.

La setena i darrera etapa de la Volta constarà d'uns 136 quilòmetres que començaran a Sant Joan Despí i acabaran al castell de Montjuïc després de passar per Viladecans, Gavà o Castelldefels, entre altres municipis del Baix Llobregat.

Una de les novetats d'enguany de la 102a edició de la Volta és que la pujada de Begues des de Gavà serà considerada un alt de segona categoria, el més elevat de l'etapa amb 395 metres. L'altre alt de l'etapa és el de Montjuïc, d'un centenar de metres.

Darrera actualització: 23.03.2023 | 09:01