L'Ajuntament busca joves per a treballar en pràctiques dins el programa de Garantia Juvenil

Dilluns, 22 de juliol de 2019 a les 16:00

El consistori de Begues busca joves majors de 16 anys i menors de 30 formats en Enginyeria elèctrica, Enginyeria informàtica, Geografia i Ciències ambientals. Les sol·licituds s'han de presentar abans d'acabar el mes actual.

L'Ajuntament de Begues obre una nova convocatòria de contractació de joves en pràctiques a través del programa europeu Garantia Juvenil. El consistori busca enginyers elèctrics i informàtics, geògrafs i científics ambientals. Les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament o bé telemàticament, abans d'acabar el mes de juliol. Qualsevol dubte es pot aclarir al Servei d'Ocupació Local (ubicat al centre Cívic El Roure).

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil que garanteix oportunitats i ofereix ajuts a les empreses, basant-se en programes de formació, inserció, emprenedoria i orientació. El gestiona la Generalitat de Catalunya a través de subvencions que atorga als ajuntaments en funció de les persones que necessita cada consistori.

Per accedir al programa cal tenir més de 16 anys i menys de 30, estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya i ser ciutadà de la Unió Europea o bé d'estats que formen part de l'Acord sobre l'espai Econòmic Europeu o Suïssa que es trobin a Espanya en exercici de la lliure circulació i residència. També podran inscriure-s'hi els estrangers titulars d'una autorització per a residir en territori espanyol que habiliti per a treballar.

També és requisit no haver treballat ni haver rebut accions educatives ni formatives el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud. I cal presentar una declaració expressa de tenir interès a participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupin en el marc del programa.

Darrera actualització: 22.07.2019 | 17:27