L'Ajuntament de Begues fa una crida a la corresponsabilitat per evitar rebrots de covid-19

Divendres, 17 de juliol de 2020 a les 18:00

Segunt les indicacions del Govern de la Generalitat respecte els municipis de la primera corona de Barcelona, el consistori beguetà demana a la ciutadania restringir la mobilitat i reduir el contacte social.

Davant l'increment de casos de covid-19 als municipis de la primera corona de Barcelona, l'Ajuntament de Begues vol fer una crida a la ciutadania perquè prengui les màximes precaucions per contenir els brots de coronavirus.

En aquest sentit, tot i que les mesures decretades pel Govern de la Generalitat no afectin directament a Begues, el consistori fa seves les recomanacions de restricció de la mobilitat i reducció del contacte social, limitant-lo tan sols a les trobades familiars.

A més, l'Ajuntament manté operatiu el grup de treball d'emergències per al seguiment de la situació sanitària. La Policia Local reforça les tasques informatives i la vigilància a l'espai públic, amb controls puntuals aquest cap de setmana a les vies d'accés al municipi.

I és que una altra de les recomanacions del Govern català a la ciutadania de la primera corona metropolitana és no desplaçar-se a les segones residències, que és el cas que es podria donar a Begues.

Finalment, cal insistir en les mesures personals de prevenció, com portar la mascareta a l'espai públic, mantenir la distància de seguretat amb altres persones i rentar-se les mans assíduament amb sabó o gel hidroalcohòlic.

Darrera actualització: 17.07.2020 | 17:42