12.000 euros de CaixaBank i la Fundació “la Caixa” per a projectes socials a Begues

Dimecres, 7 de juliol de 2021 a les 09:00

Els diners es destinaran a programes de suport a la gent gran del municipi, com els diferents tallers de l'Espai Nou i els serveis d'ajuda en la necessitat.

La Fundació "la Caixa" i CaixaBank han donat un taló de 12.000 euros a l'Ajuntament de Begues per al desenvolupament de projectes municipals relacionats amb les necessitats de la gent gran.

En l'acte de lliurament del taló, celebrat a l'Ajuntament, van assistir l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, la tinenta d'alcaldia de Benestar i Acció Social, Maria Llauradó, el director de l'oficina bancària a Begues, Josep Arruga, i el responsable de l'entitat a la comarca, Josep Maria Caire.

Aquesta donació s'inscriu en el marc de les aportacions realitzades per CaixaBank, a través de la seva Acció Social, i en col·laboració amb la Fundació "la Caixa", des de l'any 2016 gràcies a les quals es financen diferents programes del Projecte de necessitats de la gent gran de Begues.

Entre els programes de suport a la gent gran que des del consistori s'ha presentat als responsables de l'entitat bancària hi ha el servei d'àpats, diferents tallers de l'Espai Nou (memòria, noves tecnologies, audicions musicals o marxa nòrdica, entre altres), o les actuacions d'ajuda a la necessitat (centraleta d'ajuda, servei a domicili de medicaments o compres bàsiques, o d'atenció psicològica).

Darrera actualització: 06.07.2021 | 15:56

Imatges

Donació del taló de 12.000 euros a l'Ajuntament de Begues