L’Ajuntament dedicarà a lloguer jove els dos habitatges de Cal Purrós

Dimecres, 9 de juny de 2021 a les 09:00

L’edifici menestral de propietat municipal ha estat rehabilitat mantenint-ne la façana original.

L'Ajuntament de Begues treballa actualment en la redacció i aprovació de les bases per a poder optar als dos habitatges municipals de lloguer que ha creat a Cal Purrós. Un cop aprovades les bases, es faran públiques a través dels diferents mitjans municipals.

Els pisos habilitats a l'edifici menestral de propietat municipal s'oferiran a persones menors de 35 anys, amb contractes de, com a màxim, set anys i a un preu assequible, d'acord amb els barems que, per a aquest tipus de lloguer, marca la Generalitat.

Cal Purrós, inclòs en el Catàleg de Béns del Patrimoni Municipal dins el conjunt d'edificis del passatge Sant Martí, ha estat rehabilitat íntegrament, ja que l'immoble es trobava molt malmès i era inhabitable. La façana ha estat restaurada mantenint els acabats i colors tradicionals del barri per estar protegida pel Pla Especial del Raval de Sant Martí.

A l'edifici hi ha dos habitatges que es componen de dos dormitoris, una cambra de bany, una cuina-menjador i un cancell d'usos múltiples a l'entrada. L'habitatge de planta baixa gaudeix, a més, d'un pati de 80 metres quadrats —d'ús exclusiu— i d'un traster.

El cost total de l'obra ha estat de 291.988 euros, assumit íntegrament pel pressupost municipal.

Darrera actualització: 08.06.2021 | 10:23