L'Ajuntament edita una guia de recursos contra la violència masclista

Dimarts, 28 de març de 2023 a les 09:00

El document, que estarà disponible als equipaments municipals, s'adreça especialment a les dones, però també als homes. La guia dona claus per identificar aquestes violències i posar-hi fi.

L'Ajuntament de Begues està elaborant una guia de recursos sobre la violència contra les dones. El document, que s'adreça especialment a dones, però també a homes, es distribuirà a través dels equipaments municipals i punts d'informació.

La guia comença amb una definició del que s'entén com a violència masclista i la de gènere, com es manifesten (de forma explícita o no, micromasclismes, publicitat sexista...) i quins tipus hi ha (física, psicològica, vicària...)

El document també dona pistes per saber identificar quan s'està patint violència masclista, tant per part de les víctimes com de terceres persones, però també per part dels agressors. A més, també s'ofereix una sèrie de consells per posar-hi fi.

La guia finalitza amb una relació dels serveis i recursos d'atenció a les dones que pateixen violència masclista, recursos tant de l'àmbit local com supramunicipal, i també des del punt de vista jurídic, sanitari i psicològic, entre altres.

Darrera actualització: 27.03.2023 | 23:08