L'Ajuntament prorroga la suspensió de la taxa de terrasses per a la resta de 2021

Dimecres, 30 de juny de 2021 a les 09:00

La mesura, aprovada en el Ple Municipal celebrat ahir, complementa la suspensió de la taxa que ja s'havia dut a terme aquest primer semestre de l'any.

L'Ajuntament de Begues continua donant suport al comerç local per tal d'ajudar a pal·liar els efectes econòmics que ha provocat la crisi sanitària de la covid-19. Així, el consistori beguetà ha suspès el cobrament de la taxa de terrasses a bars i restaurants durant la resta del 2021.

Aquesta suspensió ja es va realitzar tot l'any passat i també s'havia dut a terme durant el primer semestre d'enguany amb la intenció de donar un cop de mà a un dels sectors més castigats per les restriccions imposades per la situació de prevenció contra l'expansió del coronavirus.

La nova suspensió del cobrament de la taxa de terrasses, aprovada per unanimitat de tot el plenari municipal en la sessió celebrada ahir, es finançarà amb la partida de subvencions adreçades al comerç que es van posar en marxa ara fa uns mesos. I és que un cop tancat el termini per sol·licitar aquelles ajudes, les sol·licituds rebudes ascendeixen a 32.000 euros. Donat que s'havien consignat 40.000 euros amb aquesta finalitat, s'ha decidit destinar els 8.000 euros sobrants a bonificar la taxa de terrasses del segon semestre, de manera que els diners puguin revertir igualment en el sector del comerç i la restauració.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Begues suma una nova acció de suport al teixit empresarial del municipi, després de les ja engegades d'ençà que fa un any i mig esclatés la pandèmia.

Darrera actualització: 29.06.2021 | 20:39