L'Ajuntament renova el conveni amb Càritas

Dijous, 19 de de maig de 2022 a les 09:00

L'acord permet continuar amb el repartiment d'aliments a les persones en situació de vulnerabilitat i també seguir apostant pel programa 'Brúixola', destinat a aportar a infants i joves un acompanyament educatiu i emocional.

L'Ajuntament de Begues i Càritas Diocesana han renovat el conveni anual de col·laboració per continuar amb el projecte del Rebost Solidari i seguir desenvolupant el servei Brúixola, dirigit a infants i joves.

En el cas del Rebost Solidari, l'Ajuntament s'encarrega (des de Serveis Socials) de derivar a Càritas les persones que necessiten rebre aliments, a més de transportar a la parròquia els productes des del Banc dels Aliments de Barcelona i fer-hi una aportació econòmica anual.

A Begues es realitzen prop d'una cinquantena de repartiments periòdics d'aliments que abasten 65 persones.

Suport educatiu i emocional a infants i joves

Pel que fa al servei Brúixola, els Serveis Socials del consistori beguetà també són els encarregats de derivar-hi els infants i joves que necessitin un reforç en els estudis i d'una intervenció socioeducativa durant el curs escolar. L'Ajuntament, alhora, es fa càrrec del cost dels menús d'una desena de joves.

El projecte Brúixola, que atén una desena d'infants, és un servei per atendre i acompanyar els infants i joves de famílies vulnerables i facilitar-los eines, habilitats i estratègies per afrontar l'adolescència (emocionalment i educativament), i també garantir-los un àpat diari equilibrat, a més d'hàbits i conductes saludables.

Darrera actualització: 19.05.2022 | 10:12