L'Ajuntament renova el conveni del servei de Rebost solidari amb Càritas

Dijous, 4 de març de 2021 a les 09:00

El consistori de Begues, a través dels Serveis Socials municipals, ha renovat el conveni de col·laboració amb Càritas per a l'ajuda alimentària a persones amb risc d'exclusió. La Creu Roja també contribueix a aquest mateix objectiu amb el repartiment a famílies vulnerables de targetes-moneder per usar als establiments Bonàrea.

L'Ajuntament de Begues i Càritas Parroquial han renovat el conveni anual de col·laboració per a la realització d'accions d'ajut a les persones en situació de vulnerabilitat social o econòmica.

Amb el nou conveni, de durada anual, l'Ajuntament es fa càrrec de la recollida i transport dels lots d'alimentació des del Banc d'Aliments fins al punt de repartiment de Begues, alhora que fa una aportació econòmica directe per a la compra d'aliments per al rebost solidari, que enguany s'ha incrementat en 500 euros.

D'aquesta manera, el rebost complementa els aliments que l'entitat social aconsegueix per la via de donacions d'empreses o particulars i ajudar així les famílies derivades pels Serveis Socials municipals.

A més, l'Ajuntament, també a través dels Serveis Socials, col·labora amb la Creu Roja que duu a terme el repartiment al municipi de targetes-moneder a les famílies amb menys recursos.

Prèvia valoració i derivació dels Serveis Socials, les famílies beneficiàries poden usar aquesta targeta per adquirir aliments i altres productes de primera necessitat a les botigues Bonàrea.

Darrera actualització: 03.03.2021 | 08:50