L'Ajuntament renova el segell Infoparticipa a la transparència informativa

Dimecres, 10 d'abril de 2024 a les 09:00

El segell, atorgat per un equip avaluador de la Universitat Autònoma de Barcelona, és un reconeixement a la qualitat i transparència informativa dels webs d'ajuntaments, consells comarcals i diputacions.

Un any més, l'Ajuntament de Begues ha revalidat el segell Infoparticipa, un reconeixement a la qualitat i a la transparència de la informació del web municipal que atorga un equip d'investigació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ho ha fet amb un 98% dels nivells d'avaluació assolits.

En l'avaluació d'enguany, corresponent a 2023, s'han tingut en compte 52 indicadors aplegats en categories de transparència de la corporació i informació per a la participació. Els indicadors tenen en compte aspectes com la informació aportada a la ciutadania o la gestió econòmica, entre altres.

En aquesta ocasió, l'equip universitari d'investigació ha inclòs algunes novetats referents a l'anonimització de les dades que apareixen en els documents accessibles al web municipal o el foment de la participació ciutadana, entre altres.

Aquesta ha estat la dotzena edició del segell Infoparticipa, un reconeixement que es lliura a ajuntaments, consells comarcals i diputacions, tant a Catalunya com a l'Estat espanyol. Les dades de l'Ajuntament de Begues (i de la resta d'administracions catalanes) es poden consultar al mapa Infoparticipa.

Darrera actualització: 09.04.2024 | 22:37