L'Aula d'Estudi Municipal incrementa lleugerament les visites

Dimarts, 4 de febrer de 2020 a les 09:00

L'espai habilitat per l'Ajuntament de Begues a la Biblioteca La Ginesta rep un total de 332 visites, cinc més que l'any passat. Les franges horàries de més ús continuen sent les tardes i nits, així com els caps de setmana.

L'Aula d'Estudi Municipal ha experimentat un lleuger repunt dels seus usuaris, amb un total de 332 (mentre que l'any passat va ser de 327). L'espai, habilitat per l'Ajuntament a la Biblioteca La Ginesta entre el 16 de desembre i el 2 de febrer (període d'exàmens per al col·lectiu d'estudiants) es va poder usar en l'horari habitual de la Biblioteca, però tam-bé en torns de matí, nits i els caps de setmana.

Del total de visites que ha tingut l'Aula d'Estudi, 144 (141 l'any passat) ho han fet en horari de matí, mentre que la resta (183, vuit menys que l'any passat) l'han fet servir en horari de tarda o nit. Per dies de la setmana, els de més afluència han estat els dissabtes i diumenges a la nit. En canvi, els dies de menys afluència van ser els matins de dilluns a dijous.

Darrera actualització: 03.02.2020 | 18:19