L'Aula Municipal d'Estudi s'habilita a la Biblioteca La Ginesta i al Centre Cívic El Roure

Dimecres, 7 de desembre de 2022 a les 09:00

L'espai, que es posarà en marxa dilluns vinent, es trobarà tant a la Biblioteca La Ginesta com al Centre Cívic El Roure, fins al 27 de gener.

Un any més, l'Ajuntament de Begues habilita un espai perquè els i les estudiants del municipi puguin preparar els pròxims exàmens en un ambient tranquil, relaxat i que faciliti l'aprenentatge de coneixements. Es tracta de l'Aula d'Estudi Municipal, la qual es posarà en marxa dilluns vinent.

Com és habitual, l'Aula d'Estudi es trobarà a la Biblioteca La Ginesta, però, com a novetat d'enguany, l'espai també es podrà trobar al Centre Cívic El Roure. S'hi podrà accedir fins al 27 de gener i en els horaris següents:

Centre Cívic El Roure:

  • de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h.

Biblioteca La Ginesta:

  • de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h
  • els divendres de les 20.30 h fins a la mitjanit.
  • els dissabtes des de les 15 h i fins a la mitjanit.
  • i els diumenges de 10 a 13.30 h.

Tot i això, cal tenir en compte que l'Aula d'Estudi romandrà tancada els dies més significatius de Nadal (24, 25, 26 i 31 de desembre i 1, 5, 6 i 20 de gener).

L'Aula Municipal d'Estudi és un espai que l'Ajuntament posa a disposició dels i les estudiants del municipi en els moments àlgids de les proves lectives, siguin universitàries o de secundària. L'espai s'habilita a l'hivern i a l'estiu, en aquest darrer cas, per a poder preparar els exàmens finals.

Darrera actualització: 02.12.2022 | 12:05

Imatges