L'empresa Cosplaan reprèn les obres de reurbanització de l'avinguda Torres Vilaró

Dimecres, 8 de març de 2023 a les 08:00

La nova adjudicatària doblarà els equips de treball a la fase 1 amb l'objectiu d'enllestir amb la màxima celeritat la urbanització del tram comprès entre l'Ajuntament i el carrer Mare de Déu de Montserrat.

L'empresa constructora Cosplaan SL ja ha rebut de la Diputació de Barcelona la cessió de l'obra de reurbanització de l'avinguda Torres Vilaró i ha anunciat la represa dels treballs. Aquesta setmana la companyia ja està duent a terme la provisió de materials i les primeres visites i treballs de planificació sobre el terreny. A més, està efectuant contractacions de personal, amb l'objectiu d'augmentar els efectius destinats a l'obra.

I és que un dels compromisos assolits per la nova empresa adjudicatària ha estat que, tot i els gairebé tres mesos d'endarreriment que porta l'obra, es pugui recuperar el màxim temps d'aturada amb la incorporació de més efectius.

Inicialment, la companyia centrarà tots els seus recursos operatius en finalitzar el primer tram de reurbanització, aquell que ha estat aturat d'ençà que l'empresa inicialment adjudicatària va anunciar que abandonava l'obra, a mitjan desembre passat.

Coosplan, SL és una empresa constructora amb seu a l'Hospitalet de Llobregat, i una sòlida trajectòria en projectes d'obra civil i edificació. A banda de les negociacions realitzades amb la Diputació de Barcelona, l'equip directiu de la companyia i els responsables directes de l'obra ja s'han reunit amb l'Ajuntament de Begues, i s'han dut a terme els primers treballs sobre el terreny. En els pròxims dies, doncs, el moviment d'operaris i maquinària retornarà a l'avinguda Torres Vilaró, amb l'objectiu de prosseguir amb les obres que permetran transformar l'antiga carretera urbana de Begues en un nou eix de mobilitat més cívic i segur.

Darrera actualització: 08.03.2023 | 10:43