Les Agents de Salut de Begues tanquen un curs marcat per la covid-19

Divendres, 10 de de juliol de 2020 a les 09:00

L'alarma sanitària provocada pel coronavirus ha interromput la formació d'aquest grup de joves, referent per a les persones de la seva edat en temes com l'autoestima, la sexualitat o les addiccions, entre altres aspectes.

Les Agents de Salut de Begues han posat el punt final a un curs marcat per la crisi sanitària de la covid-19. Cada any, les Agents de Salut el formen un grup de joves del municipi que reben una formació d’una vintena d’hores.

En aquesta formació realitzen dinàmiques molt actives i engrescadores sobre l’autoestima, la sexualitat, les addiccions o la salut mental, entre altres, i després fan actuacions per a altres joves del municipi sobre algun tema treballat.

Enguany s’ha hagut de suspendre el treball directe amb els companys per la pandèmia del coronavirus i han promogut una campanya per Instagram amb mems pel Dia de l’Orgull LGTBI+.

A més, se’ls demana la col·laboració en la campanya Veure abans de beure sobre prevenció del consum abusiu d’alcohol que cada any es posa en marxa a Begues entre Sant Joan i la Festa Major, però que aquest any també s’ha hagut de posposar a causa de l’alarma sanitària.

 

Darrera actualització: 08.07.2020 | 20:30

Imatges

Agents de Salut de Begues 2019-2020 02