Les comunicacions de crema ja es poden realitzar telemàticament

Dimarts, 3 de novembre de 2020 a les 09:00

A causa de la crisi sanitària, el Departament d'Agricultura ha habilitat un espai on poder realitzar el tràmit en línia per evitar al màxim la presència física de les persones interessades en les oficines d'atenció ciutadana com la de Begues.

Des del 16 d'octubre ja es poden fer cremes controlades en terrenys forestals. Per dur-les a terme cal fer una comunicació prèvia a l'administració. Aquest any, a causa de la crisi sanitària, tant des de la Generalitat com des de l'Ajuntament de Begues es vol potenciar la gestió del tràmit en línia.

Així, abans de la pandèmia, les persones interessades a realitzar cremes controlades en zones forestals ho podien comunicar presencialment en les oficines del Departament d'Agricultura o bé a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de Begues.

Aquest any, en canvi, la Generalitat ha posat en marxa la possibilitat de realitzar el tràmit a través de tramits.gencat.cat. Caldrà identificar-se amb l'idCAT Mòbil o amb un certificat digital.

En cas de no poder realitzar el tràmit telemàticament, es pot presentar directament a l'OAC de Begues, però caldrà demanar cita prèvia al telèfon 936 390 538 o bé al correu electrònic begues@begues.cat.

Darrera actualització: 02.11.2020 | 18:42