Les obres a Torres Vilaró no s'aturen a l'agost

Dilluns, 7 d'agost de 2023 a les 09:00

Al llarg del mes s'actuarà en la pavimentació del tram entre els carrers del Bosc i Mare de Déu de Montserrat, a més de completar les instal·lacions de serveis soterrats (canalitzacions i xarxa de clavegueram) i exteriors (il·luminació i senyalització).

Les obres de remodelació de l’avinguda Torres Vilaró continuen i no baixen el ritme a l’agost. Actualment, s’estan finalitzant els treballs de pavimentació del tram entre l’Ajuntament i el carrer del Bosc, on també falta instal·lar la il·luminació i la senyalització, entre altres serveis.

Al llarg de l’agost, es continuarà amb la pavimentació del següent tram de llambordes, entre el carrer del Bosc i el de l’Agricultura, en direcció al final del tram, el carrer de la Mare de Déu de Montserrat.

Paral·lelament, es portaran a terme els treballs en el tram comprès entre el carrer de la Mare de Déu de Montserrat i l’avinguda Pare Manyanet, tram on s’estan fent les obres de canalització de serveis, com la xarxa de clavegueram o les canalitzacions d’aigua i telecomunicacions, entre altres.

Pel que fa a l’obertura al trànsit, des de l’Ajuntament de Begues s’està insistint a l’empresa constructora perquè permeti la circulació en alguns trams encara que sigui de forma provisional i al més aviat possible.

Tallada al trànsit la recta dels plàtans

Per altra banda, cal recordar que avui dilluns, 7 d'agost, comencen els treballs a la recta dels plàtans, aprofitant que la benzinera tanca per vacances. El tram es tallarà a la circulació, per la qual cosa el trajecte del bus 902 es modifica. La parada de Cal Paulo queda anul·lada i es trallada al carrer Collada, entre els carrers Mirador i Mallorca.

Darrera actualització: 04.08.2023 | 09:14

Imatges