Les taxes de la Llar d’Infants El Guinyol, congelades per quart curs consecutiu

Dimarts, 8 de juny de 2021 a les 09:00

L’Ajuntament de Begues no incrementarà tampoc enguany els preus que regulen l’escolarització i serveis addicionals de la llar municipal. La taxa que estableix aquests preus es manté congelada des del curs 2018-2019.

El govern municipal ha anunciat la intenció de no sotmetre a modificació l'ordenança fiscal de la taxa de prestació del servei de la llar d'infants municipal. D'aquesta manera, els preus que regulen els diferents serveis que presta El Guinyol quedaran congelats per quart curs consecutiu.

La taxa inclou els serveis d'escolarització, àpats, acollida, material i serveis complementaris. Cap d'ells sofrirà cap variació respecte als imports que es van aplicant des del curs escolar 2018-2019, malgrat que el cost del servei hagi seguit incrementant-se durant aquests anys.

L'Ajuntament de Begues es referma, d'aquesta manera, en l'aposta clara pel sosteniment d'aquest servei que, tot i no ser obligatori, es considera prioritari per part del consistori. Actualment el servei es finança en un 39% per les taxes que paguen les famílies i el 61% restant prové del pressupost municipal i de l'aportació d'altres administracions.

Per avançar cap a un model fiscal equilibrat, el consistori ha previst disposar en els mesos vinents d'un informe per a analitzar la viabilitat d'implantar un sistema de tarifació social a la Llar d'Infants i a altres serveis municipals.

Darrera actualització: 07.06.2021 | 13:05