L'Escola Sant Cristòfor es presenta a la Mostra Sambori d'Òmnium Cultural

Dimecres, 16 de de març de 2022 a les 09:00

Les dues classes de sisè de primària presenten al certamen un lipdub amb un rap sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat. La cançó ha estat enregistrada als estudis de Ràdio Begues.

Les dues classes de sisè de primària de l'Escola Sant Cristòfor participaran en la Mostra Sambori, una iniciativa d'Òmnium Cultural per estimular la creativitat com a eina de transformació social.

A la Mostra Sambori, adreçada a tots els centres educatius de Catalunya, es poden presentar creacions en llengua catalana i en qualsevol llenguatge artístic: literatura, arts escèniques, música, audiovisual o creacions interdisciplinàries.

La temàtica de les creacions és lliure, sempre que es fomentin valors per una societat activa, crítica, integradora i cívica. Totes les propostes es veuran en un acte que tindrà lloc al maig.

L'Ajuntament de Begues ha col·laborat amb l'Escola Sant Cristòfor a través de Ràdio Begues. Als estudis de l'emissora municipal, l'alumnat del centre educatiu ha enregistrat un rap amb el tema del canvi climàtic i la sostenibilitat.

Música a la ràdio, lipdub a classe

A les classes, l'alumnat ha enregistrat un vídeo en format de lipdub, un tipus de vídeo que combina la sincronització labial i el doblatge d'àudio per completar un vídeo de música.

La creació ha estat treballada de forma transversal des de diferents assignatures, però especialment des de Música i Català. La lletra i la música ha anat a càrrec del professor del centre Eugeni Agustí.

Darrera actualització: 11.03.2022 | 11:33