L'Escola Sant Cristòfor plantarà demà arbres a la pedrera

Dimecres, 6 de d’abril de 2022 a les 09:00

L'activitat s'emmarca dins el Dia de l'Arbre, els Àrids i la Biodiversitat que organitzen les empreses explotadores de les pedreres per fomentar la consciència sobre la regeneració de l'entorn natural i la preservació del territori.

L'alumnat de l'Escola Sant Cristòfor participarà demà, 7 d'abril, en el Dia de l'Arbre, els Àrids i la Biodiversitat amb una plantada d'arbres i plantes a la pedrera Les Cubetes, explotada per l'empresa Cemex.

Es tracta d'una activitat lúdica i pedagògica que organitza l'empresa explotadora de la pedrera amb l'objectiu de conscienciar el jovent de la importància de regenerar l'entorn natural i protegir el territori.

La jornada consistirà en unes xerrades sobre preservació del medi ambient, sobre com plantar els arbres correctament i sobre el funcionament de la planta d'explotació i tractament d'àrids, a més d'una visita a les instal·lacions.

El Dia de l'Arbre, els Àrids i la Biodiversitat és una iniciativa del Gremi d'Àrids de Catalunya que enguany arriba a la tretzena edició. Les empreses associades, com Les Cubetes, organitzen activitats per als escolars dels municipis on s'ubiquen.

Darrera actualització: 05.04.2022 | 10:33