L'Espai Nou de la gent gran celebra els 10 anys amb una festa i una exposició

Dijous, 27 de febrer de 2020 a les 09:00

La festa tindrà lloc el 5 de març al Teatre El Goula (18 h) amb un gran ball d'envelat. La mostra es podrà veure al vestíbul del Centre Cívic El Roure entre el 2 i el 20 de març.

L'Espai Nou compleix deu anys. I, per a celebrar-ho, dijous, 5 de març, s'organitzarà una festa al Teatre El Goula, a partir de les 18 h, on hi haurà ball d'envelat amb el grup Esquitx, amb ball de fanalet i rams, coca i cava.

Hi podran assistir les persones que disposin del carnet de l'Espai Nou i també les majors de 65 anys empadronades a Begues. Els fanalets i els rams es vendran el mateix dia de la festa a un euro la unitat.

A més, des de dilluns, 2 de març, es podrà veure al vestíbul del Centre Cívic El Roure una exposició sobre la dècada de l'Espai Nou. La mostra, que es podrà visitar fins al 20 de març, fa un repàs dels moments més importants d'aquests deu anys del servei municipal.

Punt de trobada per a la gent gran de Begues

L'Espai Nou es va crear, com a Espai de la Gent Gran, l'1 de setembre del 2009. Un mes després va inaugurar seu a l'antic ambulatori i posteriorment es va traslladar a les seves instal·lacions actuals al Centre Cívic El Roure.

El servei municipal és un punt de trobada, assessorament, consulta i activitats per a la gent gran que promouen hàbits saludables i de benestar social, com tallers de memòria, caminades o xerrades, entre altres.

Recentment, l'Espai Nou ha adaptat la seva imatge amb l'adopció d'un nou logo i aquesta mateixa setmana s'ha retolat la sala polivalent que ocupa al Centre Cívic El Roure en el marc dels treballs d'adequació de l'espai per fer-lo més dinàmic, interactiu i participatiu.

Darrera actualització: 26.02.2020 | 20:03