L'Espai Nou organitza tallers perquè la gent gran aprengui a fer gestions bàsiques des del mòbil

Dilluns, 29 de novembre de 2021 a les 09:00

El 10 de desembre s'impartirà un taller per aprendre a demanar cita prèvia i, una setmana més tard, n'hi haurà un altre sobre com fer gestions bancàries telemàtiques. En aquest darrer taller, els Mossos d'Esquadra també oferiran consells sobre seguretat en l'àmbit digital.

Els aparells mòbils s'han convertit en una eina essencial per a realitzar tota mena de gestions. Els tràmits telemàtics han rebut un impuls important amb la pandèmia de covid i les restriccions en la mobilitat, cosa que, en alguns casos, ha deixat col·lectius desprotegits, com el de la gent gran.

Per aquest motiu, des de l'Espai Nou s'ha programat per al desembre dos tallers per ajudar aquest col·lectiu a desenvolupar-se amb agilitat amb els aparells mòbils a l'hora de realitzar accions avui en dia tan habituals com demanar cita o treballar amb el banc.

El primer taller tindrà lloc el 10 de desembre i servirà per aprendre a demanar cita a través dels aparells mòbils (de 10.30 a 12 h). Una setmana després, el 17 de desembre, s'impartirà un taller per aprendre a gestionar el banc des del mòbil (de 10.30 a 12.30 h). En aquest darrer taller, els Mossos d'Esquadra també oferiran consells sobre seguretat en l'àmbit digital.

Tot un ventall d'accions digitals

Les persones interessades a assistir en algun d'aquests tallers, que tindran lloc a l'aula polivalent del Centre Cívic El Roure, han d'enviar un correu electrònic a espaigentgran@begues.cat o bé adreçar-se directament a l'Espai Nou.

Aquests tallers complementaran els que el servei municipal de la gent gran ja ha desenvolupat entre octubre i novembre, mesos durant els quals es van fer cursos per aprendre a fer servir el mòbil i com demanar cita a la plataforma La meva salut.

Darrera actualització: 26.11.2021 | 10:50