L'Espai Nou presenta les activitats per a la temporada 2023-2024

Dimarts, 19 de setembre de 2023 a les 09:00

Les activitats, adreçades a les persones majors de 60 anys i empadronades a Begues, s'emmarquen en cinc àrees temàtiques: de memòria i formatives, físiques i de coordinació, de salut, lúdiques i de noves tecnologies (treure el màxim profit de l'ús del mòbil).

L'Espai Nou ja té a punt la seva programació d'activitats per a la nova temporada 2023-2024 que tot just ha començat. El servei municipal que promou el benestar de la gent gran de Begues ha posat en marxa una sèrie de cursos i tallers adreçats a les persones majors de seixanta anys empadronades al municipi.

Les activitats estan emmarcades en cinc grans àrees temàtiques: de memòria i formatives (tertúlies artístiques o taller de xifres i lletres), físiques i de coordinació (música en moviment o gimnàstica suau), de salut (musicoteràpia o relaxació), lúdiques (jocs de cartes o danses) i sobre noves tecnologies.

En aquest darrer apartat és on hi ha les principals novetats d'enguany. A banda dels tallers per aprendre a usar les eines bàsiques del mòbil o les aplicacions més útils per a la gent gran, també n'hi haurà un per descobrir les aplicacions vinculades a la natura o l'ús de l'aplicació d'intel·ligència artificial ChatGPT.

A punt per al Dia Internacional de la Gent Gran

Per altra banda, divendres, 22 de setembre, es reprendran les caminades de marxa nòrdica pels entorns de Begues. En aquest sentit, les persones grans que encara no hagin participat en una d'aquestes activitats, podran fer un taller l'11 d'octubre gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

La programació de l'Espai Nou es complementa amb les tardes de dissabte de jocs i bingo o les diverses activitats previstes per a la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran, que enguany tindrà lloc entre finals de setembre i principis d'octubre.

Per a aquestes o altra informació sobre les activitats de l'Espai Nou, visiteu el web del servei.

Darrera actualització: 18.09.2023 | 11:32