L'Hospital de Viladecans estrena un equip de ressonància magnètica oberta

Dimecres, 29 de juliol de 2009 a les 00:00
L’aparell és el primer de Catalunya que s’ha instal.lat en un centre sanitari públic

L'Hospital de Viladecans ha posat en funcionament un equip de ressonància magnètica oberta d’última generació que serveix per fer proves de diagnòstic per la imatge. L’aparell és el primer en un centre públic de Catalunya, fet que representa l’increment del nombre de proves que podrà fer l’hospital i ajuda a reduir les llistes d’espera. També és un avantatge per als infants, ja que no hauran de ser anestesiats per sotmetre’s a una ressonància magnètica.

El nou aparell permetrà realitzar unes 5.000 proves anuals, la qual cosa suposa un augment de l’oferta de les exploracions i una millora de la qualitat del servei i l’atenció al pacient. La ressonància magnètica és un mètode d’exploració precís i segur per obtenir imatges anatòmiques de l’interior que no fa servir ni raigs X ni altres radiacions.

La incorporació del nou equip respon a la voluntat de l’Hospital de Viladecans per apostar per la innovació i oferir nous serveis i s’emmarca en els projectes de millora com l’adquisició d’altres aparells de diagnòstic, l’ampliació del centre amb tres quiròfans i més llits i, sobretot, amb el projecte de la creació del nou hospital, que està previst que comenci el proper any.
Darrera actualització: 09.08.2016 | 09:37